Home Blog

Alle elsker internettet

Hvad enten man har brug for at læse de seneste nyheder eller handle ind til aftensmaden, er internettet ens bedste ven. Nyhederne har man altid lige ved hånden. Hvis man ikke orker at handle ind og lave et stort måltid, kan man bestille sig en lækker måltidskasse. Er man løbet tør for gode gaveideer? Så kan man også hente hjælp til dette online.

https://www.dagens.dk/ finder man de seneste og bedste nyheder. Man behøver ikke sidde og fylde hele morgenbordet med en stor avis samtidig med at man prøver at drikke sin morgenkaffe. I stedet kan man bare tjekke ind på mobilen. Faktisk kan man også bruge mobilen til at læse artikler og nyheder.

Nyheder i lommen

Der findes et utal af forskellige nyhedshjemmesider. På den måde kan man udvælge lige præcis ens favoritnyhedsartikler og emner. Det skal være nemt at følge med i verden. Både de vigtige nyheder, men nogle gange kan det også være sjovt at følge med i gossip hos de kendte danskere. Faktisk kan man indstille notifikationer på nyhederne, så man altid er klar til at læse det seneste.

Træt af at handle ind til alle måltider?

Er dette tilfældet, og man stadig gerne vil spise lækre måltider alle tider af døgnet, kan man overveje at bestille en måltidskasse. Måltidskasser trender enormt meget for tiden. Man kan selv vælge hvor mange dage, man vil have mad til. Man kan desuden vælge forskellige typer af måltidskasser. Er man vegetar eller har særlig allergi, kan man trygt vælge det specifikt.

Måltidskasserne kan være med til at give ny madinspiration i hverdagen. Ofte kører man træt i de samme retter, man laver uge efter uge. Derved kan kassen give fornyet madlavningsenergi. Man har måske et ønske om at leve og spise sundere, og dette kan man også få kickstartet ved at vælge måltidskassen.

Ekstra luft i hverdagen

Det kan være svært at få en stressende hverdag til at gå op i en højere enhed, når man samtidig gerne vil lave god og nærende mad. Det kan være tidskrævende at gå ned og handle ind i store mængder. Man kan være løbet tør for gode ideer til madlavningen. I disse tilfælde er måltidskasserne virkelig værd et forsøg. Man kan altid melde fra, hvis man ønsker dette.

Man kan forvente, at al maden i måltidskasserne er økologisk. På den måde sparer man både tid og passer på miljøet ved at vælge måltidskassen. Tilpas din helt egen kasse med dine favorit-råvarer og modtag det hele på adressen. Det kan være med til at gøre hverdagen lidt sjovere og lidt nemmere. Det skal være nemt at være til. Det skal være nemt at lave god og sund mad.

Gaveinspiration

Man behøver ikke kun at finde god inspiration til madlavning online. Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til studenten eller en god ven. Derfor er det heldigt, at der findes en masse gode guides til køb af gaver på https://www.lokalavisen.dk/2019-01-31/-Find-den-perfekte-studentergave-4064051.html.

Det kan være sjovt at kaste sig ud i en personlig gave til studenten eller studinen. Måske kan man overveje at give en oplevelse, som kan give studenten et minde for livet. Det er lidt sjovere end at give en kuvert med i penge i. For at finde den helt perfekte oplevelse eller gave, kan man se på personen. Hvad kan vedkommende godt lide? Og hvad er det for en type?

Tøj til konfirmand 2020

Der er traditionelt tøj til konfirmation og så er der enkelt stilet tøj, der senere kan bruges til tøj til galla, tøj til familiefest eller en eksamen. For det er i en masse sammenhænge vigtigt at gøre noget ud af sig selv. Alt er et spørgsmål om smag og stil. Her er inspiration til dit valg.

I gamle dage var konfirmandtøj enhver drengs mareridt og enhver piges drøm. Der skulle de rigtigt stadses ud. Der blev lagt mange timer i at se så pæn, yndig og renskuret som muligt. I dag er der sket flere ting. Drenge går mere op i tøj og stil – og ja konfirmationstøj har ændret sig noget.

Konfirmationstøj til piger

Er du klar til at blive konfirmeret – er du – konfirmand 2020? Så er det tøjet du skal gøre noget ud af for nogen har aflyst festen. Den er blevet til en mindre familiebegivenhed. Så det er om at bruge tiden på nettet til andet end Netflix, Instagram og snapchat. Der er nemlig masser af særligt gode tilbud – både nu og sikkert især til efteråret. Vi guider dig til de bedste steder på nettet til at finde smukke kjoler til en god pris. For det er en skøn fornemmelse at være særlig flot på sin store dag. Vi ser på kjoler fra Lewis, Cost:bart, Lmtd, Pieces, only og meget andet Det er vigtigt for os at henvise til tøj der kan bruges bagefter. Så for du meget mere tøj for pengene

Konfirmation 2020

Men det er ikke nok med en stilet sommerkjole til konfirmation. Du skal jo være klædt på fra inderst til yderst. Derfor er det godt at gå til hjemmesider, der tilbyder det hele. DU kan også gå på pinterest og finde super god og gratis inspiration. Du kan se på jakke og en lille bolero, kombinere det med en stilet enkel striktrøje. En jakke i denim er også cool. Så kan du kombinere det med sneakers og spice det op med sæsonens mode. Eller også der de klassiske kjoler.

Her kan du se meget mere:

God fornøjelse med dit konfirmationstøjsinkøb.

God mad til konfirmation

Hvad skal have at spise til konfirmationen. Det er et godt spørgsmål – uanset om det er konfirmanden selv, der bestemmer eller det er jer som forældre. Det kan give sig selv, hvis I har valgt en restaurant til konfirmation eller måske en lokal café med god plads. Men som oftest er valget helt jeres.

Hvis du synes det er svært at finde inspirationen eller bare har alt for mange muligheder. Så kan du læse om mine tanker om maden til konfirmationen.

Enkel mad til konfirmation

Egentlig er det enkelt – forret, hovedret og dessert – eller bare en buffet. Det er lige svært eller nemt. Men der skal tages et valg. Der er fordele og ulemper ved begge valg og det handler mest om hvilken type fest I vil have, budget og efterfølgende rengøring og oprydning.

Forslag til klassisk konfirmationsmenu

To forretter – laksetatar og rejesalat

En hovedret med mange salater – langtidsstegt oksekød (oksemørbrad, oksefilet, ribeye, højreb) med klassisk bearnaise sauce.  To salater (jordbær og med fløde &og citron dressing og broccoli, perlebyg, salat,  rødløg og salatost.

Dessert er is (vanilje, kokos, hvid chokolade, stracciatella med chokoladebrownie med friske bær og frisk oprørt flødeskum med et stænk af vanilje.

Der er mulighed for at supplere med oste bord.

Pandekager – en stænk af nostalgi

Buffet til konfirmation

Der er også mulighed for buffet og her er det noget lettere – både at lave eller bestille. Det er på en eller mådemere uformelt og der er mange sammensætningsmuligheder. En af de populære om sommeren er fiske buffet. Let og lækkert og lidt dyrt.

Forslag til buffet:

 • De klassiske tarteletter
 • Frikadeller
 • Marinerede og karrysild
 • Oksekød i fine skiver
 • Fiskefilet
 • Tilbehør til buffet
 • Kartoffelsalat med purløg
 • Bernaisesauce
 • Salater
 • Pastapenne vendt i grøn pesto og asparges
 • Flødekartofler
 • Dessertbuffet med diverse kager
 • Pandekager med is og flødeskum og frisk frugt

Al det udenom maden til festen

Husk at sig pænt goddag og farvel til gæsterne – hav planlagt værtsrollen – eller få en til det (toastmasterrolle). Her skal du som oftest have velkomstdrinks og chips med dip klar.

Så er der natmad hvor der er alt fra den sjove pølsevogn, platter med højt belagt eller bare rester.

Husk at have tænkt igennem hvad der skal drikkes til de enkelte ting – og hav plads i køleskabe. Der skal virkelig planlægges her.

Så er der det store spørgsmål hvor skal festen egentligt holdes. Det kan du læse om her.

Det bedste sted til en konfirmation

Det er ikke altid nemt at finde lokaler til en konfirmation. Det er både en højtidelig begivenhed med familien. Samtidig er der lige pludselig også en gruppe af teenagere der er med. For jeres lille pode, der næsten lige er blevet døbt er pludselig på vej ind i de voksnes rækker og har deres venner med til at feste.

Der er to muligheder – ude eller hjemme. Læg jer hurtigt fast på det spørgsmål. Er det hjemme giver det en hyggelig – og lidt uformel ramme, der passer godt til en buffet. Det er bare ikke nemt med tre-retters til 40 mennesker i et normalt køkken. Men det kan jo bestilles udefra.

Festlokaler til konfirmation

Så er der ude og her er en liste over muligheder:

 • Fest- eller forsamlingslokale
  Restaurant
 • Café eller kaffebar
 • Klubhus
 • Spejderhytte
 • Børnehave
 • Sportshal

Ved restaurant og café kommer du ikke udenom at skulle betale dyrt for mad som drikkevarer. til gengæld slipper I for alt andet. Det er bestil og nyd festen sammen. Der er mange fordele ved den model. Men den er dyr og kan sætte begrænsninger i forhold til antallet af gæster.

En fin dekoration til konfirmation – mad og pynt

Praktiske ting til konfirmation

Husk at der skal være:

 • Øl og Vand – og danskvand
 • Kaffe og the og evt varm chokolade
 • Det søde til kaffen og is til børnene

Husk også at selvom I er ude, så skal er være styr på:

 • Viskestykker og karklude
 • Opvaskemiddel og håndsæbe og sprit
 • Toiletpapir og køkkenruller
 • Affaldsposer og de sorte affaldssække
 • Staniol og/eller film
 • Bøtter til opbevaring
 • Skærebræt og anretterfade
 • Servietter og bordpynt
 • Duge og lys

God fornøjelse med festen.